2014-12-02 14:00:47

Vahap Küçük’ün Seçmenleri Bin Pişman

Eren Aslan

ez@erenaslan.com 02 Aralık 2014, 14:00

Yaklaşık 9 aydır lı seçilen Akp Adayı Olan Vahap Küçük.Hizmetleri  ve yaptıkların ile değil yapamadıklarını  anılır oldu. Birçok Vaatte bulunan  Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük.


Vaatler…

1.İçme suyu ve kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi
2.Derelerin ıslahı ve çevre düzenlemesi
3.Kapalı halk pazarının yapılması
4.Hayvan pazarının yapılması
5.Cami,okul,hastane ve sağlık ocağı gibi yerlerin çevre düzenlemesinin yapılması
6.Ailelerin gideceği piknik alanlarının yapılması
7.Yeni mezba’nın yapılması
8.Kongre ve kültür merkezinin yapılması
9.Şehir imar planında değişiklik yapılması
10.Spor ve yaşam merkezlerinin yapılması
11.Yürüyüş parkurlarının yapılması
12.Tarihi ve turistik yerlerin tanıtım ile ilgili çalışmaların yapılması
15.Çok amaçlı olarak ta kullanılabilecek taziye ve kültür evlerinin yapılması
16.Yol ve kaldırımların yapılması
17.Doğalgaz ile ilgili çalışmaların yapılması
18.Çocuk parklarının yapılması
19.Yeni otogarın yapılması

Vaatler… Vaatler… Vaatler…

Aslında çok komiktir,bu olay  kendi seçmenleri eski belediye başkanın İbrahim Karaman ‘ın aradıklarını dile getiriyor.O  kadar laf etti vaatler verdi.Ne oldu şimdi  hiçbir şey yapılmadı.

Sadece seçmenleri değil memleketin  beklentileri çok yüksekti Vahap Küçük ‘ten.Öyle Ya Başkan Bile evinde  kalmıştı.Maddi durumu ve gücü ortada idi.Bürokrasi de etkisi,Türkiye’nin sayılı zenginlerinde biri idi.Kendisinin yaşından dolayı kimse bir şey yapmasının ama profesyonel bir ekip kuracaktı.ilçe gerekli olanları ve yeni projeler geliştirecekti.

 Seçmenleri ve beklentileri olanların dediği gibi maalesef diyorum belediyenin durumu ortadadır.Belediye kurumsal bir kurum olmaktan cıkmış başına buyruk bir yönetilmeye başlanmış.Kimin eli kimin cebinde ,ne nerede, nasıl olmuş belli değil.Bu güne kadar kayda değer bir hizmete  yapılmamıştır.

Vahap Küçük özellikle seçmenlerine  karşı daha duyarsız olmasın seçmenlerinde  daha büyük hayal kırıklıklarına  yol açtı.Benim merak ettiğim bir şey var Vahap Küçük

bugün bir seçime girse acaba kaç oy alır.Seçim öncesi yaptığı  anketi tekrar   yaptırsa durum ne olur acaba.

Güler mi Ağlar mı Yoksa iki Kere Düşünür mü?

 

 

 

Yorumlar (7)

ilker 10 Yıl Önce

her belediye baskanliginin unutulmaz adayi idi siyaset ile zengin olan yaptiklari hayirlari is imkanlarini basa kalkarcasina anlatan bu kisi yi secen dogansehir halkini takdir etmek lazim

Serdar 10 Yıl Önce

Yine baskan seçilir bu millet is yapana oy vermez is yapmayana Arsiza hırsıza oy verir..

ay§e 10 Yıl Önce

Ìbrahim karaman dogru bir belediye ba§kanIydI vahap küçüye oy verenler çeksinler bakalIm bir dört yIl hiç bir §ey yapIlmadan ogüzelim DOGAN§EHRÌME

rıza 10 Yıl Önce

dedik uyardık herkese anlattık yarın öbür gün başa gelirse başda yağcılara yarıcak size bişi kalmıcak diye ama dinletemedik napalım çekinnn

Vahap 10 Yıl Önce

İnsanlarımız para canlısıdır, güç kimde taraf oradıdır. Büyük bir fabrika yaptırıp yüzlerce işçi çalıştırıp iş imkanı taahhütünde bulundu, insanlar ise bunu bir iyilik bildiler, halbuki o adam fabrikanın inşaatını ve arsasını bedavaya nasıl getiririm düşüncesiyle zenginliğine zenginlik katacak, bizler ise asgari ücretle çalışmak için adamın yolunu bekleyeceğiz. Koskoca vahap küçükoğlu neden 17000 nüfusu olan bir ilçeye başkanlık yapmak isterki, malatya büyükşehire adaylık koysa onuda kazanırdı, ama yok ozaman belediye başkanlığı yapmak gerekir, vesselam insan 50 tl ye tav olup eşşekleşiyorsa semer vuranı değil eşşeği konuşmak gerekir.:)

sezer kubat 10 Yıl Önce

Kimi iyi diyo kimi kotu herkez ektini bicer

Muzaffer Mumucu 10 Yıl Önce

vahap küçük eski adı çevlik mahallesi yeni adı ,yeni mahalle olan yerin yıllardan beri elektrik sorunu var.rüzgar eser elektrik kesilir.yağmur yağar elektrik kesilir .kar yağar elektrik kesilir.bir saat elektrik gelirse beş saat gelmez.hal böyle iken sayın vahap küçük bu mahallede kendisine ait fabrikaya özel trafo koydurup ayrı elektrik çektiriyor.fabrikası 24 saat aydınlıkta,mahalle ise 24 saat karanlıkta.mahalle sakinleri herkes halinden memnun. vahap küçük daha memlekete ne yapsın...?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.